More

  Vm-Kval söndag 4/2

  Vilken dag igår! 5/6 spel satt, några med ganska tunga insatser. Matchen som missades var med en ynka boll. Det fick bli 21 mål i matchen men det stannade på 22.
  12/14 senaste spelen har gått in!
  Sista dagen av VM-kvalen idag. En del matcher är superviktiga och en del totalt ointressanta.

  Belgien-Lichtenstein. 
  Hur ska jag formulera mig…. Lichtenstein har trubbel. Det här är ett kompisgäng som lirar i gymnastiksalar. Jag har sett delar av deras andra matcher och de håller ingen hög klass.
  Men fantastiskt roligt att innebandyn går framåt och sådana här nationer är med och VM kvalar!
  Belgien är ändå ett okej lag. Och när jag säger okej menar jag såklart inte Sverige- Finland klass. Men de kan spela bollen och har lite spelare med teknik. De har trots allt slagit Island med 7-1, ett Island med ett gäng Svenskar.
  Jag tror att Belgien kör över Lichtenstein och spelar -5,5 till 1,77

  Belgien -5,5 till 1,77 på Coolbet. 4 Units
  * Linan ändrad till 6,5. Jag tycker den är spelbar med. 

  Storbritannien-Österrike
  Om Österrike hade behövt så hade man löst linan på 8,5 mål. Frågan är hur motiverade de är? Sista matchen efter 5 långa dagar och matchen betyder ingenting för dem. Jag kör livespel på den här istället. Om jag blivit tvingad att välja så tror jag att de löser linan, men jag avstår spel.

  Holland-Polen
  Holland har ingenting att spela för. Polen slåss om ” Bästa tredjepatsen.” Kvalet består av 4 grupper. De två bästa treorna går vidare till VM. Det kommer att vara målskillnad som avgör då Spanien, Tyskland och Polen alla kommer att hamna på lika många poäng.

  Spanien har redan spelat klart och har -3 i målskillnad. 
  Polen har just nu -6 i målskillnad. 
  Tyskland har -17 i målskillnad. 

  Detta betyder att Polen ska vinna med 4 bollar så är man klara för VM. Detta löser man mot Holland, och det kommer bli en rysare på eftermiddagen ifall Tyskland klarar av att vinna med 14 mål, annars tar sig Spanien till VM!
  Jag tror att Polen vinner med 4 mål, men hur agerar man efter att man leder med 5-7 bollar. Man kommer att vara superförsiktiga, är det i slutet av matchen kommer de att vara nöjda med att stå och hålla bollen på egen planhalva. Därför känns handikapplinan på 7,5 mål lite halvfarlig. Man löser den ifall man redan från start får ett bra försprång och leder med 5-6 mål efter halva matchen. Men annars kan det bli farligt. Har tanken klar om hur matchbilden kan bli vid olika utfall och resultat under matchen, blir livespel.

  Danmark-Norge
  Båda lagen är redan klara för VM. Endast prestige om vem som ska vinna gruppen. Nog så viktigt tror jag. Båda lagen kommer nog att spela på för seger.
  Det brukar alltid vara tighta och målsnåla matcher när lagen som ligger 5-9  på världsrankingen möts. Båda lagen har en hel del spelare borta. 
  För att nämna några så saknas Hedorf och Brian Nielsen i Danmark. Kronberg och Lindgjerdet, Sträte, Torp och Nilsson i Norge. 
  Mycket målskyttar och poängspelare som saknas. Jag tror på en tight tillställning och spelar under 10,5 mål till odds 1,87 på Coolbet. 3,3 Units insats.

  Estland-Finland.
  Estland Med Woiduma, Kareliusson och bröderna Tame, alla svenskbekantingar i högre serier tog sig till VM igår efter en härlig vändning mot Polen. Man spelar på hemmaplan i Estland och det var en härlig stämning i hallen igår efter slutsignalen.
  Hur motiverade är dessa idag att gå in och springa ihjäl sig, täcka skott och hålla nere siffrorna? Man har kämpat och spelat 4 matcher på 4 dagar. Finland har mest skojat med motståndet och gjort 96-2 i målskillnad. Finnarna har konkurrens i truppen och har kört på i samtliga matcher trots stort övertag. Men vet inte om jag gillar linan 10,5 mål ändå.
  Estland kan pilla in någon boll, då ska Finnarna ändå göra runt 13-14 mål.
  Jag avstår tillsvidare.

  Frankrike-Tyskland
  Vilken match. Tyskland går in till matchen och vet att de måste vinna med 14 mål eller fler ifall de ska ta sig till VM. Om de inte vinner med 14 mål går Spanien till VM. Tyskland kommer köra på från start och fransmännen kommer få det svettigt. Ett Frankrike som förlorade med 43-1 mot Sverige och 15-5 mot Slovenien. De är riktigt usla.
  Jag såg att Svenskaspel la ut oddset -7,5 till runt 2,40 igår kväll. Men jag var iväg och hann inte lägga spelet. Nu är det nere i 1,78. Tråkigt. Jag hade spelat det tungt annars. 

  Nu avstår jag och inväntar livespel. Beroende på hur matchen ser ut kommer det nog att finnas roliga spel. Tänk er 10 minuter kvar av matchen och de leder bara med 10 mål. Då kommer det plockas målvakt och grejer! Hur påverkas linan om det bara står 2-0 i paus? 
  Jag tror att det fortfarande finns värde i -7,5 mål till 1,76. Men usch vad tråkigt att spela det när man vet att det öppnade på 2,40 typ. Jag avstår och inväntar andra bolag eller live. 

  Administratörenhttp://www.innebandytips.se
  Rekar gratis innebandytips på www.innebandytips.se

  Latest articles

  spot_imgspot_img

  Related articles

  spot_imgspot_img