More

  VM-kval 31 januari

  Vaknar upp och ser att Coolbet erbjuder odds på VM-Kvalet! Fantastiskt Coolbet!
  Ska strax iväg till jobb men hinner skriva några rader.


  10.00 Danmark-Österrike 
  Danmark med lite truppförändringar, spelar kanske inte superstor roll mot ett sådant här lag. Men tex så är inte bästa spelaren Stefan Hedorf med, inte heller Kenneth Danielssen. 
  Förra matchen de möttes var i kvalet 2016 då det blev 19-2 till Danmark. Men det var sista matchen i gruppspelet och placeringarna var redan klara, matchen gällde absolut ingenting och lagen skulle hem strax efter matchen. Tidigare i kvalet hade Danmark slagit Holland med 9-2.. Ett Holland som Österrike vann mot med 6-3.  Så mer rättvisa siffror i förra matchen om den varit viktig hade varit runt 7-10 mål känns det som. 

  Österrike är ungefär lika bra som Slovenien och Ungern. De håller till i samma bottenskikt och spelar ofta jämna matcher. Förra kvalet hade vi resultat som : 
  Norge-Slovenien 7-2
  Tjeckien-Slovenien 11-0
  Lettland-Ungern 9-2

  Summa summarum, Det är inställningen hos de båda lagen som avgör hur många mål Danmark ska vinna med. Första matcherna i kvalet tenderar att bli lite jämnare än de sista matcherna när allting redan är klart och lagen checkat ut från hotellet. Jag tror att Österrike kan parkera bussen och kriga på bra mot ett Danmark som inte har sina absolut spetsigaste spelare med. Jag testar: 
  Under 12,5 mål till odds 1,93 insats 2 units.

   

  18.00 Lichtenstein-Estland.
  Kvalet spelas i Estland, och Estland har ett gäng ”Svenskar” med i truppen.
  Killar som normalt håller till i Allsvenskan, tex Patrik Kareliusson och Andreas Woiduma.
  De ska göra färs av Lichtenstein som spelat totalt 9 landskamper, och aldrig släppt in mindre än 8 mål, och detta var mot Italien.
  Jag spelar Estland -13,5 till odds 1,87 …. 4,3 Units

  Administratörenhttp://www.innebandytips.se
  Rekar gratis innebandytips på www.innebandytips.se

  Latest articles

  spot_imgspot_img

  Related articles

  spot_imgspot_img