More

  Veckomatcher i SSL

  På Onsdag spelas 4 matcher i herrarnas SSL. Jag har hittat spel i tre av dessa. Blir korta motiveringar pga tidsbrist.

  Falun-Pixbo
  Jag tycker att Faluns form är lite oklar. Man har även bytt klubbleverantör. Det påverkar nog lite mer än vad man tror att byta klubbleverantör mitt under en säsong. Jag tror det tar någon match för Falun att spela in sig med nytt material.Pixbo är ett bra lag och att vinna med 4 mål gör man inte bara på beställning.
  Pixbo +3,5 till odds 1,79 är schysst.

  Storvreta-Linköping
  Match mellan två fysiskt starka lag. Jag tror på en tight match inledningsvis, och så länge matchen är jämn tror jag det kommer vara ganska avvaktande med två lag som backar hem. Under 11,5 mål till odds 1,99 känns lite väl högt.

  Örebro-Växjö
  Spelar Växjö -1,5 till odds 1,70. Som tabellen visar är Växjö klassen bättre än Örebro och ska vinna med 2 mål relativt ofta. Ett Växjö med självförtroende efter att ha plockat 3 pinnar mot Falun förra omgången.

  Administratörenhttp://www.innebandytips.se
  Rekar gratis innebandytips på www.innebandytips.se

  Latest articles

  spot_imgspot_img

  Related articles

  spot_imgspot_img