More

  Torsdag 22/3

  Torsdag!

  Täby vs Endre
  Dags för slutspel även i damernas SSL. Två lag med ganska tveksam form möts i den här kvartsfinalserien. Endre har en seger på de 9 senaste försöken. Täby har 3 raka segrar mot bottenlag. Innan dess några förluster.
  Lagen möttes för ca 20 dagar sedan på Endres hemmaplan. Jag såg matchen då jag hade tippat på Täby. Men Endre vann med 5-3, ganska rättvist. Det är den matchen jag baserar den här reken på. Redan efter halva den matchen insåg man att Endre skulle ta hem den fighten.
  Nu är det lite andra förutsättningar. Playoff och Täbys hemmaplan. Men +2,5 mål kan jag inte låta bli att spela. Jag backar Endre +2,5 mål till odds 1,73. 4 units insats.
  oddset finns även idag på matchdagen på spelsajten Betsafe.

  Jag spelar även Under 9,5 mål. 3 units insats till oddset 1,82.

  Betsafe erbjuder nya kunder 2000 kr i bonus. Sätt in 2000 kr och du har 4000 kr att spela för direkt. Relativt enkla omsättningskrav jämfört med många andra sajter.
  Klicka på knappen nedan för att komma till bonusen:
  Hämta bonus

  Mora vs Sirius
  Mora är riktigt bra defensivt. Senaste 4 matcherna har de släppt in:
  vs Jönköping 1 mål
  vs Warberg   1 mål
  vs Rönnby    2 mål
  vs Endre      1 mål
  Riktigt stabilt försvar med andra ord.
  Nu möter man ett Sirius med korsbandsskador på två viktiga offensiva kuggar. Det är första slutspelsmatchen, de brukar vanligtvis vara ganska tighta!
  Sirius är ganska bra på att parkera bussen och kontra mot topplagen, ett exempel på detta är IKSU-Sirius som slutade 2-2 för några veckor sedan.
  Jag spelar Under 8,5 mål 3 units på Coolbet Länk till Coolbet

  Pixbo vs Rönnby
  Jag tror på en tight match även här! Pixbo är målsnåla på hemmaplan.
  Damernas kvartsfinaler brukar allt som oftast vara tighta och målsnåla. Titta på förra säsongens kvartsfinaler..
  Jag spelar Under 8,5 mål till odds 1,83 på Bet365. 3 units insats här med.

  Avslutningsvis letar jag mig in i Herrarnas SSL kval och hittar två långtidsspel.
  Jag såg Warberg-Lindås förra möte tillsammans med 3 innebandykunniga vänner. Samtliga var ganska överens om att Lindås var det bättre laget första halvan av matchen och hade lägen att avgöra matchen tidigare. Warberg kvitterar i slutminuten och vinner sedan i sudden. Nu måste Lindås vinna två raka matcher, och sedan slå ett lag från norra serien.
  Man får 13 ggr pengarna på Lindås att gå till SSL. Jag gillar det jag såg senast, man kan absolut rubba Warberg, och kan man göra det så kan man slå vilket lag från norra som helst. Jag testar med 1 unit på Svenskaspel. ” Lindås att gå till SSL”
  Den här kommer såklart inte sitta varje gång, sitter den 1/10 så är jag nöjd.

  Jag testar även 1 unit på Strängnäs att nå SSL till hela 35 gånger pengarna. De har en helt avgörande match mot Salem vilka som går till ”Final” i kvalet. Skulle de vinna den här matchen så kan man stänga spelet till ett riktigt fint odds. 35 gånger pengarna är högt!
  slänger in 1 unit på detta spel med. Sitter det 1/20 så gör vi ändå jättevinst.

  Blir förmodligen även livespel ikväll på herrarnas SSL!

  Administratörenhttp://www.innebandytips.se
  Rekar gratis innebandytips på www.innebandytips.se

  Latest articles

  spot_imgspot_img
  Previous articleTisdag 20/3
  Next articleLördag 24/3.. Rönnby-Pixbo

  Related articles

  spot_imgspot_img