More

  Speltips VM-kvalet fredag 2/2

  Det är europeiskt kval till innebandy VM som spelas i Prag i december.
  Kvalet består av 4 grupper med 5 eller 6 lag i varje grupp. Alla möter alla 1 gång, de två bästa lagen i varje grupp går vidare, och de två bästa treorna.
  De bästa treorna bestäms på först poäng och sedan målskillnad. Men eftersom det är 5 lag i en del grupper och 6 lag i vissa så räknar man bort resultatet från det lag som blir placerat på 6e plats i de grupper med ett lag mer. Detta gör att en del matcher blir totalt oviktiga, till exempel när man möter Lichtenstein, då alla vet att de kommer sist i sin grupp. Andra matcher som kan verka till synes ointressanta, som när Sverige möter Tyskland ikväll, kan vara superintressanta då det är jätteviktigt för Tyskland att hålla nere siffrorna för att förbättra målskillnaden! Något man får ta i beaktande när man analyserar. Jag tror inte spelbolagen räknar med detta, de går nog mest på statistik.

  Spanien-Danmark. 
  Gruppen består av 3 lingonlag, Danmark och Norge. Det är alltså viktigt för Spanien att hålla nere siffrorna för att ha chans på en bästa 3e plats. Österrike förlorade endast med 6-3 mot Danmark. Ett Danmark som testar många nya spelare och saknar en del spets i truppen. Jag måste testa ett krigande Spanien till +9,5.

  Italien-Ungern
  Får erkänna att jag inte har så bra koll på dessa två lag. Sett till tidigare möten och möten mot andra lag så bör det vara en relativt jämn match, där Ungern ska vara svaga favoriter. Men till 3,85 kan man kanske testa raka 1an. Jag avvaktar handikapplinor.

  Lichtenstein-Polen
  Lichtenstein åker till VM-Kvalet och parkerar bussen totalt. Mot Finland ställde man i princip 5 man framför målvakt och försvarade hela matchen. Ett Polen som vet att motståndarna på andra sidan kommer sist i gruppen och matchen är totalt ointressant då detta resultat räknas bort. Polen har sin viktigaste match imorgon. Finns ingen anledning att ösa på för hårt här. Men man kommer att vinna med en massa mål trots det. Men eftersom Polens inst’llning är oklar och handikapplinan är på -13,5 avstår jag spel.

  Österrike-Norge
  Norge och Danmark har paxat de två topplaceringarna i gruppen. Österrike och Spanien har bra chans på en ”bästa 3a” eftersom man inte har något superlag som Sverige och Fonland i gruppen som gör +15 mål på dem. Det viktigaste i den här matchen för Spanien är alltså att Österrike förlorar med så lite mål som möjligt. De kommer kriga hårt som satan. Man sålde sig dyrt mot Danmark och förlorade bara med 6-3. Jag chansar på att de kan hålla nere siffrorna okej här med. Linan ligger nog ganska rätt, men jag väljer handikapp +11,5

  Finland-Holland
  Blir slakt av Finland här med såklart. Holland spelade 5-5 mot Belgien vilket gör det tufft att bli en av de bästa 3orna. Men ska man ha minsta chans måste man hålla nere siffrorna här. Finland såg inte superintresserade ut när man mötte Lichtenstein igår. Tråkigt att åka ner och vinna varje match med +15 mål. Handikapplinan är på 18,5 mål. Eventuellt spel på Holland, men avvaktar andra bolag eller live.

  Schweiz-Ryssland
  Schweiz har kört på bra mot bottenlagen de andra dagarna. Men Ryssland är lite mer strukturerade än de tidigare lagen. Ett Ryssland som ändå bara förlorade med 15-4 mot Sverige och 17-3 mot Finland i tidigare kval. Ryssland slåss för målskillnaden och en 3e plats. +14,5 är högt!

  Slovenien-Frankrike 
  Inga handikapplinor ute så väntar med analys.

  Estland-Belgien
  Tycker att handikapplinan på +7,5 mål är ganska rätt. Inställningen på Estland avgör. Tyckte att de såg ganska ointresserade ut av att ösa in mål i första matchen jag såg dem.

  Lettland-Island
  Lettland vann mot Italien enkelt med 11-1. Ett Italien som spelade en tokjämn match mot Island igår. Jag tror på ungefär liknande siffror här. Handikapplinan ligger på runt 10 mål, avstår spel.

  Sverige-Tyskland
  Senaste tre mötena har det slutat med 11, 10 och 13 måls vinst för Sverige. Nu spelar Tyskland spelar för en bästa 3e plats och målskillnaden är livsviktig. Sverige hade total urladdning mot Frankrike. De kör ju alltid på, men Tyskland kan stå upp mer än Frankrike.
  Jag testar Tyskland +14,5

   

  Match spel odds insats
  Schweiz-Ryssland +14,5 2,03 3U
  Danmark-Spanien +9,5 2,08 2U
  Österrike-Norge +11,5 1,95 2U
  Sverige-Tyskland +14,5 2,05 3U

   

  Administratörenhttp://www.innebandytips.se
  Rekar gratis innebandytips på www.innebandytips.se

  Latest articles

  spot_imgspot_img
  Previous articleVM-kval 31 januari
  Next articleVm-Kval söndag 4/2

  Related articles

  spot_imgspot_img