More

  Speltips SSL Herr, matcherna 16-18 januari

  På grund av tidsbrist blir det inga långa formuleringar. Lite kort:

  Mycket matcher i januari för SSL lagen som reser land och rike runt samtidigt som många jobbar hel/deltid, tuffa bud. En trend är att topplagen som anser att de har råd att eventuellt tappa lite poäng men ändå gå till slutspel har enligt rapporter tränat stenhårt i början av januari, för att toppa formen lagom till slutspel i mars. Där har vi förklaringarna till några av skrällarna vi har fått se i januari. Falun, Storvreta och Linköping har enligt rykten tränat ner sig ganska bra. Det var tighta matcher förra omgången, och redan tisdag-onsdag är det matcher på nytt. Mina spel:

  Höllviken-Linköping 2a 1,76 3 units
  Dalen-Storvreta U 10,5 1,71 3 units
  Helsingborg-Växjö U 10,5 1,73 3 units
  AIK-Örebro U 10,5 1,88 3 units
  Sirius-Thorengruppen U 10,5 1,89 3 units
  dal-sto, fch-väx, aik-öre, sir-tho U 10,5 10,51 0,5 unit

   

  Höllviken-Linköping. Linköping har historiskt haft lätt för Höllviken historiskt. Höllviken har ofta problem med lag som straffar dem hårt när de gör misstag, och Linköping är ett sådant lag. Det är svårt att komma in på jobbiga ytor mot Linköping. Det som talar emot spelet är då att Höllviken på sistone haft ett fantastiskt skytte utifrån, och skjutit mycket. Men de har även spelat med högre tempo och mer kreativt än tidigare. Det blir en fin balansgång för Höllviken, de måste spela kreativt, men kladdar man på mittplan blir de omedelbart straffade. Jag är inte överförtjust i spelet men med historiken lagen emellan testar jag raka 2an.

  Övriga matcher tror jag blir tighta och målsnåla.

  Helsingborg-Växjö – Världens två bästa målvakter på samma plan? Edling och Kosonen är monster när de är i form. Brukar vara tighta matcher lagen emellan. Jag tror det blir Under 10,5 oftare än de 58% vi behöver för att det ska vara värde i spelet.

  Dalen-Storvreta – Dalen är alltid tighta och målsnåla och många av deras matcher hamnar under 10,5. Lagens 6/7 senaste inbördes har hamnat under.

  AIK-Örebro – Ojojoj vilken viktig match i bottenstriden. Här kommer inga lag att ta några risker. tror på en tight tillställning här med.

  Sirius-Thorengruppen. Jag skrev om det för någon vecka sedan. Sirius är pånyttfödda. Man har fått in en ny tränare och börjat vinna igen. Vad har man ändrat? Jo försvaret! Man släpper in mycket mindre mål nu än tidigare. Thorengruppen kan ibland bjuda på målrika matcher, men sålänge det är jämnt i den här matchen tror jag den går under 10,5.

  Gillar alla underspelen och testar dem i en 4l-ling med för 0,5 units.

   

  Administratörenhttp://www.innebandytips.se
  Rekar gratis innebandytips på www.innebandytips.se

  Latest articles

  spot_imgspot_img

  Related articles

  spot_imgspot_img