More

  Speltips onsdag 14/2

  Kalendern visar alla hjärtans dag, och 4 matcher i herrarnas SSL!

  Hur påverkar alla hjärtans dag innebandyn? Mindre folk på läktarna = matcher med mindre intensitet = målsnålare?
  Känns något långsökt, ingenting jag tar i beaktande, men kan vara en kul observation! –

   

  Helsingborg – Falun
  Efter 5 matcher utan vinst tog mitt kära Helsingborg en efterlängtad seger i sudden mot Örebro. De öppnade med en ruskigt stark förstaperiod, för att sedan totalt klappa ihop i andra perioden och förlora den med 0-3. I tredje perioden höjde man sig igen, och skulle ha avgjort tidigare, innan Ekengren bågade in 4-4 målet.
  Helsingborg har fortfarande trubbel tycker jag. Man varvar riktigt bra sekvenser med riktigt dåliga. Ojämnhet har alltid varit ett signum för Helsingborg.
  Nu kommer Falun på besök. Ett Falun som vann en tight match mot Mullsjö senast efter avgörande i slutsekunderna.
  Helsingborg har haft kämpigt mot Falun senaste mötena. 12-2, 9-5, 7-3, 7-1 har de senaste mötena slutat. Nu spelas i och för sig den här matchen på idrottens hus och inte i Helsingborgs arena. helsingborg brukar vara bra i sin gamla hemmahall, men jag tror inte att det ska spela in så mycket när Falun kommer på besök.
  Falun har ett på pappret mycket bättre lag, och bör vinna den här matchen med något mål.
  Jag spelade tidigt Falun -2,5 @ 1,76.  3 units. 
  Coolbet erbjuder fortfarande samma odds:

  Coolbet ger nya kunder 100% insättningsbonus upp till 1000 kr. Bonuspengar ska omsättas X6 till lägsta odds 1,50. En av marknadens bästa bonusar, på ett spelbolag som erbjuder massvis med innebandyodds! Klicka på knappen för att hämta bonusen!

  Hämta bonus


  AIK-Linköping
  AIK sparkade sin populäre tränare Binge inför förra omgången. Ett besked som spelarna inte alls var beredda på enligt media. Om man läser mellan raderna så verkar spelarna inte alls nöjda med beslutet. Men de är ändå elitidrottare och kommer såklart inte att kapitulera för det. Jag har alltid gillat att spela underspel med lag som har nya tränare mitt under säsong. Det första en tränare går in och styr upp när han tar över ett förlorande lag är försvarsspelet. Det är alltid prioriterat då. Linköping har tidigare säsonger varit ett ganska målsnålt gäng, men har den här säsongen exploderat och spelar en riktigt rolig innebandy.
  Men nu ska man ta sig an AIK på ett halt parkettgolv. Det tar alltid lite tid för spelarna att komma in i matchen på nytt underlag. Linköping har enligt rykten haft lite sjukdomar i veckan, och de såg i ärlighetens namn riktigt trötta ut i tredje perioden senast.
  Jag tror kort och gott på en tight historia och spelar Under 11,5 mål @ 1,71
  Bäst odds på det just nu är Nordicbet på 1,59…..0,12 punkter lägre än det jag rekade är kanske lite på gränsen till om man ska ta det. Våga kanske istället testa under 10,5 mål till betydligt högre odds?

   

  Thorengruppen – Växjö
  Thorengruppen visade förra omgången att man inte gett upp hoppet om nytt kontrakt genom att spela lika med Pixbo. Man är i desperat behov av poäng, och det är aldrig lätt att åka upp till Umeå en vardag och inkassera 3 enkla mot Thorengruppen. Men Växjö ska ändå vara stora favoriter i matchen. Vi erbjuds som högst 1,50 på Växjö vilket motsvarar 67% sannolikhet att vinna. Mycket högre än så har jag svårt att se att Växjö ska ha. Oddset ligger relativt rätt och jag avstår pregame spel tillsvidare. Växjö är bra på att spela i ledning, gör ofta några mål till då. Om jag hade spelat hade jag hellre valt Växjö -2,5 till 2 ggr pengarna.

   

  Höllviken-Sirius.
  Spelbolagen har satt detta som en 50/50 match. Jag tycker de har rätt. Ett Sirius som har en uppåtgående trend. Mot ett hemmastarkt Höllviken som vann senast mot Sirius med 2-6. Jag avstår spel tills vidare. 

  Administratörenhttp://www.innebandytips.se
  Rekar gratis innebandytips på www.innebandytips.se

  Latest articles

  spot_imgspot_img
  Previous articleSpeltips tisdag 13/2
  Next articleHelsingborg-Falun 14/2

  Related articles

  spot_imgspot_img