More

  Speltips helgen 24/25 Februari

  Helsingborg-AIK, SSL herr Lördag 15.00                                                                      Helsingborg tog en blytung seger senast mot Sirius och har har siktet inställt mot slutspelsplats. 4 matcher kvar och segrar mot AIK och Thorengruppen bör räcka för att knipa en slutspelsplats. AIK skrällde brutalt senast och åkte från Mullsjö med 3 pinnar i bagaget. AIK ligger två poäng under nedflyttningsstrecket men har fått vittring på Örebro som är 2 poäng före. Det brukar vara jämna matcher mellan Helsingborg och AIK, de två senaste matcherna lagen emellan har båda slutat 5-5. Jag tror på en jämn tillställning även här. Helsingborg är hemmastarka och brukar normalt sett inte bjuda på så mycket mål bakåt. Matcherna brukar starta väldigt försiktigt. Jag tror på en målsnål tillställning där Helsingborg tillslut drar längsta strået.
  AIK under 4,5 mål @ 1,73 på Leovegas. 3 Units.

  Om du inte är kund hos Leovegas så får du en bonus på 1000 kr med riktigt lätt omsättningskrav. Sätt in 1000 kr och få 2000 kr att spela för. Dessa bonuspengar ska omsättas X5 till lägsta odds 1,50. Riktigt bra bonus! Klicka här för att komma till bonusen:
  Hämta bonus

   

  Växjö-Falun SSL herr söndag 16.30                                                                              En riktigt rolig match på söndagseftermiddagen. Två lag som gillar att spela fartfylld innebandy! Kommer säkert svänga rejält. Men två riktigt bra målvakter i båda målen så jag törs inte ge mig in på något överspel. Däremot så tror jag att Falun kommer att gå segrande ur den här bataljen lite oftare än vad spelbolagen tror. Vi får ett odds motsvarande runt 55% på Falun. Jag tror att de vinner lite oftare än så. Växjö vinner ganska konsekvent mot lagen under sig. Men har det lite tuffare mot de absoluta topplagen. Man föll senast med 9-2 mot Storvreta. Man förlorade någon vecka innan mot Mullsjö och Pixbo. Jag tycker mig fina lite värde i Falun till 1,82. Falun att vinna @ 1,82 3 units på Betsafe

   

   

  Warberg-Linköping SSL Damer Lördag 14.00 
  Riktig ångestmatch. Linköping sist i tabellen med 10 poäng, warberg precis över strecket med 19 poäng. En vinst är nödvändig för Linköping, annars är man inte i SSL nästa säsong. Det har inte sett ljust ut för Linköping på senaste tiden. 12 raka förluster. De senaste fem matcherna ligger målproduktionen på 5, 2, 2, 2, 3.
  Man har brutala problem att göra mål, och då har man ändå inte mött absoluta toppen.
  Jag tycker att oddset 2,02 är på tok för högt på att Linköping går under 3,5 mål.
  Linköping under 3,5 mål @ 2,02 på Svenskaspel. 

   

   

  Endre-Täby ssl damer söndag 13.00 
  Två lag som verkligen inte rosat marknaden senaste tiden. Täby har varit riktigt svajiga med endast 4 poäng på 6 matcher. Man har dock haft ett riktigt tufft spelschema med Rönnby, Pixbo, Mora, IKSU och Malmö som motståndare.
  Endre har efter en skada på sin superstjärna Steen haft det riktigt tufft. 4 raka förluster mot mestadels mittenlag. Jag tycker att Täby med en på pappret mycket starkare trupp ska vara relativt stora favoriter här.
  * Jag spelade först 3 units på Svenskaspel, men såg direkt efter att Coolbet lade upp samma spel till 1,94. Så jag fyllde på med 2 units till där. 
  Täby att vinna @ 1,92 på Coolbet. 2 U 
  Täby att vinna @ 1,78 på Svenskaspel 3U

  Har du inget konto på Coolbet bör du verkligen skaffa ett. De sticker ofta ut med högre odds än alla andra bolag på innebandy. Och erbjuder odds på exakt alla matcher i högstaligorna. Såväl handikappspel som över/under. De har en schysst startbonus på 1000 kr till lätt omsättningskrav. Men framförallt är det de höga oddsen som jag gillar med dem!
  Klicka på länken nedan för att få 1000 kr i Bonus på Coolbet.
  Hämta bonus

  Administratörenhttp://www.innebandytips.se
  Rekar gratis innebandytips på www.innebandytips.se

  Latest articles

  spot_imgspot_img
  Previous articleHelgtips 17-18 februari
  Next articleVeckomatcher i SSL

  Related articles

  spot_imgspot_img