More

  Speltips Fredag 7/12

  Fredagen består av 4 placeringsmatcher och två kvartsfinaler. Jag har hittat spel i samtliga 4 placeringsmatcher. 

  Singapore -2,5.        spelbart ner till 1,70
  Polen -2,5                 spelbart ner till 1,50 
  Australien -0,5         spelbart ner till 2,10
  Slovakien -0,5          spelbart ner till 1,70

  Singapore-Japan
  Möttes i gruppspelet. Självklart såg jag matchen. Singapore vinner den med 9-5. Matchen var ganska jämn fram till sista 15 minuterna.. Men mycket berodde på målvakterna i de båda lagen. Japans målvakt är faktiskt ganska duktig, medans Singapore har stora problem på målvaktsposten. Han släppte några riktigt billiga mål som han absolut ska ta. Singapore vinner skotten med 33-11!
  De möttes även i kvalet i våras. En match som slutade 4-4, men som Singapore vann skotten med 34-10. 
  Jag har även sett de båda lagens samtliga matcher under VM. Singapore försöker spela innebandy medans Japan parkerar bussen och håller nere siffrorna. Jag tycker absolut att Singapore ska vara bra favoriter till den här matchen. 

  Thailand-Polen
  Möttes första matchen i VM. Slutade 5-2 till Polen efter att Thailand gjort sitt andra mål 59,55. Jag noterade även under matchen att Polen kunde vunnit större, det var klasskillnad stundtals. Thailand har kört stenhårt på två femmor under hela VM medans tredjefemman som består av Thailändare (Ja, Thailändare som bor i Thailand) har fått tugga knopp på bänken. 
  Jag kan inte tänka mig att man inte ger Thailändarna en enda minuts speltid under VM. De kommer förmodligen få istid här, och de håller inte samma klass. 
  Dessutom spelade Thailands stora stjärna Pawat Thaidit sjuk igår. Kommer han att orka spela en match till idag sjuk eller lämnar man honom hemma på hotellrummet? 

  Slovakien-Estland. 
  Baserar egentligen det här spelet på vad jag sett under VM. Det är två bra lag, men jag tycker att Slovakien har sett genomgående bättre ut under VM. Detta kommer att vara en relativt jämn fight, men jag tror att Slovakerna drar längsta strået. 

  Australien- Canada
  Ett annat spännande möte där jag tycker att spelbolagen har satt fel favorit. Australien har gjort det bra under VM. Slog Polen, spelade jämnt mot Estland. Det är ett okej gäng. Canada har några killar med go teknik, men är ganska otränade, och spelare 8-0,10 på två femmor är inga höjdare. Jag tycker att korrekt odds på Australien ska vara runt 2,10 här. 

  Administratörenhttp://www.innebandytips.se
  Rekar gratis innebandytips på www.innebandytips.se

  Latest articles

  spot_imgspot_img

  Related articles

  spot_imgspot_img