More

  Speltips 27-28 Januari

  Efter att januari startat kanonbra med ca 45,000:- upp så var Onsdagen nattsvart med 3/3 missade spel. Sådana dagar kommer de med med tyvärr.

  I helgen är det fulla omgångar i samtliga serier och ett stort oddsutbud.
  Jag har tagit följande spel:

  Kais Mora-IKSU (SSL dam) 
  Jag säger det igen, IKSU borde vara favoriter i samtliga matcher den här säsongen. Detta är nog säsongens svåraste match för dem, Mora borta.
  Men IKSU har 9 Svenska landslagsspelare! 9 spelare som tog VM-guld i december.
  Man kan alltså om man vill i mönstra i princip enbart landslagsspelare på planen. Då ska man vara favoriter i samtliga matcher.

  Helsingborg-Pixbo
  Helsingborgs form är fortsatt oklar. De blandar och ger. De står för närvarande på 4 raka förluster och det lyser inte direkt om självförtroende. Pixbo stod över veckans omgång och har inte spelat match på en vecka. Kommer utvilade och spelsugna. Helsingborg har alltid haft tufft mot Pixbo. vi erbjuds 1,90 vilket motsvarar att Pixbo ska vinna mer ön 53% av gångerna. Det tror jag de gör.

  Jönköping-Växjö
  Jönköpings form är fin. De har inte förlorat på 5 matcher, och har då mött ganska många lag från övre halvan. Växjö kommer från en förlust senast mot Mullsjö. Jag väljer ändå att spela Växjö -1,5 mål. Växjö är ett gäng vinnarskallar och brukar studsa tillbaka bra på förluster. De har under säsongen dragits med lite skador och avstängningar på nyckelspelare, något som nu börjar ordna upp sig. Jag har sett deras två senaste matcher och tycker de spelat fartfyllt och fint. På pappret har den en trupp som har bra mycket mer spets än Jönköping. Det är väl lite riskabelt att spela emot ett lag som har grym form. Men Växjö ska enligt mig vara större favoriter mot Jönköping än vad spelbolagen tror.

  Dalen-Rönnby
  För 5 omgångar sedan satt jag och såg IKSU-Rönnby. Samtidigt såg jag 3 andra innebandymatcher så jag sneglade bara lite på matchen. Jag hade spelat IKSU över 6,5 mål. Jag tänkte ” Fan vad de skapar, kan de få in bollen någon gång”
  Efter en stund slog det mig att det var Rönnby som skapade massa chanser på IKSU!
  Rönnby vann matchen med 5-8. Efter det har man tagit ytterligare 3/4 segrar. Slagit Telge och Jönköping med 6-1 respektive 8-1. Nu möter man ytterligare ett lag man ska ha bakom sig. Jag tycker att 1,93 är på tok för generöst för att inte testa!

  Storvreta-Falun
  Matchernas match! De två lag som är favoriter att mötas i sm-finalen i april!
  De har möts två gånger tidigare den här säsongen, och båda matcherna har Falun vunnit efter förlängning. Spelbolagen har Storvreta som favoriter. Jag håller inte med. Falun ska vara favoriter i samtliga matcher de deltar i med fullt lag. Tror även på en tight match!

  Telge-Linköping
  Linköping har lite av en kris. Man ligger sist i tabellen och har väldiga problem med att göra mål. 3,4,1,1,2 är deras mål framåt senaste 5 matcherna. Då är det svårt att vinna matcher. Man sparkade tränaren efter förra matchen, och har tagit in Harnesk som tagit sm guld med IKSU och blivit utsedd till årets tränare. Men jag tror att ”ny coach effekten” får vänta lite. Telge har också haft det tufft, men kommer till matchen med bra självförtroende efter två raka vinster mot Warberg och Karlstad. De tvålade dit Karlstad med 1-8 förra matchen. Vad hände där? Linköping har stora bekymmer, jag tror att Harnesk kan tillföra nya idéer och energi. Men spelarmaterialet är något tunt. Jag måste testa Telgevinst till 1,94.

  Malmö-Karlstad
  Jag tycker att detta ska vara en 50/50 match. Malmös damer har blandat kanoninsatser med plattmatcher den här säsongen, likaså Karlstad. Jag testar Karlstad +1,5.

  Jag Twittrade ut spelen redan i Torsdags. Titta runt på lite olika sidor för att se var ni får bäst odds.

  Spel Serie odds insats
  Iksu att vinna ssl dam 2,52 3 units
  Ilsu +0,5 ssl dam 1,77 3 units
  Växjö – 1,5 ssl herr 1,87 3 units
  Rönnby att vinna ssl dam 1,93 3 units
  Pixbo att vinna ssl herr 1,90 3 units
  Falun att vinna ssl herr 2,37 3 units
  Stor-Falun U 11,5 ssl herr 1,68 3 units
  Telge att vinna ssl dam 1,94 3 units
  Telge -1,5 ssl dam 2,30 1,5 units
  Karlstad damer att vinna ssl dam 3,10 1 Unit
  Karlstad dam +1,5 ssl dam 1,78 2,5 units

  Passa på att testa ett nytt spelbolag i helgen och få en bra insättningsbonus?
  Ta en titt på bonussidan där jag rankar de bästa bonusarna för spelbolag som erbjuder innebandy. Jag har sorterat bort de oseriösa företagen och har endast med bolag som har rimliga omsättningskrav på bonusen. Det står mycket tydligt hur många gånger bonusen ska omsättas innan man får ta ut extrapengarna! Ta en titt!

  Till bonussidan →

  Administratörenhttp://www.innebandytips.se
  Rekar gratis innebandytips på www.innebandytips.se

  Latest articles

  spot_imgspot_img

  Related articles

  spot_imgspot_img