More

  Söndag 4 mars

  2/3 spel igår igen! Ett ynka mål för lite från Warberg för full pott!

  Söndag och en hel del matcher, nedan redovisar jag vad jag spelar. Kommer att fylla på med spel efterhand som trupperna offentliggörs.

  AIK-Jönköping
  AIK är i princip ute. Man har 1 seger på de 8 senaste matcherna och ligger under strecket. De måste vinna båda sina sista matcher mot bra motstånd, samtidigt som Örebro inte tar ett enda poäng till. Det ser tungt ut och man har hängt med huvudena ganska mycket på sistone. Jönköping har överträffat allas förväntningar den här säsongen och är bara 4 poäng från slutspel. Man ligger alltså på en 9e plats, 4 poäng från Dalen som just nu innehar sista slutspelsplatsen. Och man möter Dalen i sista omgången! Dalen har en tuff match mot Växjö samtidigt som denna matchen spelas. Jönköping har alltså väldigt mycket att spela för, medans AIK förmodligen är ganska uppgivna då det ser nattsvart ut. Ta också hänsyn till att AIK måste ha 3 poäng, de tar alltså målvakten vid likaresultat i slutminuterna.
  Jag testar Jönköping att vinna till 2,28 på Nordicbet, 3Units.

  Karlstad-Rönnby
  Karlstad U4,5 mål till 1,85. Tror på en tight jämn match. Tycker ändå Rönnby bör vara favoriter här utan att veta trupperna man ställer ut. Karlstad har haft svårt med målskyttet. Blev nollade förra matchen. Skyttekungen stack i januari, efter det har man haft det ganska tungt.

  Dalen-Växjö
  – Två av världens bästa målvakter möts.
  – En superviktig match för båda lagen.
  – Tight inblrdes historik. senaste 5 under 10,5 mål.
  Jag spelar 3 units på Under 10,5 mål på Nordicbet!

  Administratörenhttp://www.innebandytips.se
  Rekar gratis innebandytips på www.innebandytips.se

  Latest articles

  spot_imgspot_img

  Related articles

  spot_imgspot_img