More

  Söndag 25/11

  Ganska dåligt innebandyutbud nu precis innan VM. Men damernas SSL är igång med 4 matcher under söndagen. Jag har tvekat lite under veckan, men hittar spel med låg insats på följande. 


  Dalen-Sirius 
  Sirius Under 3,5 mål @ 1,69 på Coolbet. 

  Sirius ligger sist i tabellen, har gjort minst mål i hela serien. Man snittar 2,44 mål framåt. Endast 2/9 matcher har man gjort över 3,5 mål. 
  Linan ligger förmodligen på 3,5 mål eftersom de förra matchen mäktade med att göra 8 mål mot Karlstad. Jag tycker inte att man ska dra för stora slutsatser över det. Plocka bort den matchen och de har ett snitt på 1,75 mål per match. Dalen är inget lag som är kända för att spela en sprudlande offensiv innebandy. 8/9 matcher den här säsongen har slutat under 9,5 mål. Det här kommer förmodligen att vara en tillknäppt historia. Varför inte spela underspelet på matchen då? Eftersom Sirius saknar Frida Lundberg och Amanda Ljunggren i den här matchen. Båda två har gjort 3 kassar var den här säsongen, säger inte så mycket kanske? Det räcker för en delad andraplats i interna skytteligan. Jag tror att det är relativt stor sannolikhet att Sirius problem med målskyttet fortsätter.
  Coolbet ger alla nya kunder 100% i bonus upp till 1000kr. Bonusen ska endast omsättas 6 gånger till lägsta odds 1,50. En av de bästa bonusarna på marknaden.

  Hämta bonus

  Pixbo-Kais Mora 
  Pixbo under 4,5 mål @ 1,88 på Svenskaspel

  Tvåan mot trean i tabellen. Båda lagen har motsvarat förväntningarna såhär långt. Pixbo obesegrade på full tid, endast ett poängtapp efter oavgjort mot Täby i premiären. Moras poängtapp var en förlust mot serieledaren IKSU med 6-5. Men jag tycker att Moras segrar har imponerat mer än vad Pixbos har gjort. Pixbo har en tendens att tighta till matcherna med mot de andra topplagen. exempelvis 3-3 mot Täby och 3-1 mot Endre.
  Jag hade först tänkt spela Moraseger till 2.00, men hittade istället Pixbo under 4,5 till 1,88 som jag gillar mycket mer då resultat som 3-3, 4-4, 4-3 även täcks in här. 

  Karlstad – Malmö 
  Under 9,5 mål @ 1,83 på Bet365. 
  Malmö +0,5      @ 1,80 på Bet365 

  Två lag till som gjort ungefär vad som förväntats av dem. Förluster mot topp 7 lagen, Malmö har slagit bottenlagen Sirius och Örnsköldsvik, medans Karlstad har slagit bottenlagen Örnsköldsvik och Warberg. 
  Båda lagen har på pappret nu kvällen innan full trupp. I mina ögon ska det här vara en 50/50 match. Jag tror även att det blir en riktigt tight sådan. Ett X är inte alls osannolikt. 

  Administratörenhttp://www.innebandytips.se
  Rekar gratis innebandytips på www.innebandytips.se

  Latest articles

  spot_imgspot_img

  Related articles

  spot_imgspot_img