More

  Onsdag 4 April.

  Säsongen börjar gå mot sitt slut, och endast några få matcher varje vecka. MEN desstu viktigare matcher för lagen som är kvar. Slutspel och kval.

   

  Kalmarsund-Salem

  Salem slog Kalmarsund i första kvalmatchen (bäst av 3) med hela 8-1.. Jag varnade för att Salem är bättre än vad många tror. De spelar ett man v man försvar, något som är mycket ovanligt i innebandy. Man spelar 22 matcher på en säsong mot lag som kör zon försvar, och nu helt plötsligt ska man ställa om och möta ett helt annat försvar, Där man ofta måste dra sin försvarare för att få lägen. Inte helt enkelt. I dag är det returmatch nere i Kalmar. Kalmarsund måste vinna, annars åker de ut från kvalet i första omgången i år igen. Pressen är stor på dem. Jag bedömmer att Salem bör ha åtminstone 50/50 här. De åker ner med exakt samma lag som senast. Man vann senast med 8-1 ( två sista i tom bur) och hade ett spelmässigt övertag.. Salem vinner inte den här matchen varje gång, men att vi fick 4 gånger pengarna är helt galet. 2.50 känns som ett rimligt odds. Jag har spelat Salem @4 Med 5 Units insats. Denna rekades tidigt i veckan på Twitter, finns till 2.70 på de flesta bolag.

  Djurgården v Lindås.

  Överspelet satt fint här i första matchen! 10-5 slutade matchen.  Skott 37-35 vittnar om en öppen tillställning. Jag tror på en likande match idag. Jag hoppas att Lindås stänger serien idag. Spelade som ni säkert minns långtidsspelet ”Lindås till SSL” när de låg under med 1-0 i matcher mot Warberg 🤗. 13 gånger pengarna. Lite att lägga alla ägg i samma korg, men jag lägger idag Lindås @ 2.40 och överspelet över 10.5 @ 1.91. 3 Units insats på båda.

  Spännande dag med några riktiga högoddsare som kan sitta idag! Kör vi👊

   

   

  Administratörenhttp://www.innebandytips.se
  Rekar gratis innebandytips på www.innebandytips.se

  Latest articles

  spot_imgspot_img
  Previous articleLindås Djurgården.
  Next articleSöndag 8 April

  Related articles

  spot_imgspot_img