More

  Onsdag 3 Oktober

  Nästan full omgång i herrarnas SSL. Jag har hittat några spel som jag tycker mig hittat värde i. 

  Pixbo-Falun
  Här spelar jag Pixbo +3,5 mål. Det brukar vara jämnt lagen emellan. De möttes på försäsongen, en match som slutade 7-7. Jag tror på en hyfsat jämn tillställning här och spelar en medelinsats på Pixbo +3,5 mål på Leovegas.

  (Leovegas erbjuder nya kunder 100% insättningsbonus upp till 2000 kr. Klicka på länken nedan för att ta del av bonusen.) 

  Hämta bonus


  Lindås-Storvreta
  Lindås bästa offensiva spelare Albin Jansson är avstängd. Likaså Max Källerteg, forward i andrafemman. De var även avstängda förra matchen mot Dalen. En match man förlorade med 5-1. Man hade endast 13 skott på mål den matchen. Storvreta har inlett knackigt och har pratat om att man måste jobba mer på sin defensiv. Ett bra läge att testa följande spel på Svenskaspel. 
  Lindås under 3,5 mål @ 2,14 
  Lindås under 0,5 mål @ 29,50 


  Dalen-Örebro 
  Dalen har inlett säsongen kanon med 4 raka vinster. Man har övertygat offensivt och öst in mål. Örebro är normalt också ett offensivt lag. Men när vi får Under 11,5 mål till 2.00 lina så känner jag att vi måste hugga. Jag hugger även Örebro +4,5 mål. SSL är ändå en ganska jämn serie och inget lag vinner med 5 mål bara sådär. 
  Spelet lades på Leovegas


  Administratörenhttp://www.innebandytips.se
  Rekar gratis innebandytips på www.innebandytips.se

  Latest articles

  spot_imgspot_img

  Related articles

  spot_imgspot_img