More

  Malmö FBC – Craftstaden Oskarshamn 14 /1

  Två lag som för tillfället huserar i mitten av Allsvenskan södra det här året.
  Malmö FBC har gjort det fantastiskt bra den här säsongen såhär långt sett till förhandstipsen. Tycker att varje säsong de senaste åren har deras poängspelare lämnat till Höllviken eller Helsingborg, men varje ny säsong kliver andra spelare fram och tar det ansvaret. Jag har inför varje säsong själv trott att de får det förbaskat tufft i år, men de överraskar varje säsong. När deras bästa poänggörare Crantz blev långtidsskadad i början av säsongen såg det mörkt ut, men då kliver andra spelare fram från  ingenstans och öser in poäng. Andersson på 26 pinnar är ett exempel.
  Senaste omgången stod man för en sanslös vändning då man vände underläge 5-2 till vinst med 5-7 mot topplaget Karlstad. Ett kvickt och snabbt lag som gillar att ligga på kontring.
  De har tagit spelat jämnt och tagit poäng mot flera topplag, men sedan har de problem att föra spelet mot bottenlagen. ( förlust mot Fagerhult och Onyx )
  De har lite problem mot de andra mittenlagen när de förväntas styra spelet lika mycket.

  Craftstaden Oskarshamn är ett av få lag i serien jag varken mött eller sett. Kan inte uttala mig så mycket om dem mer än att jag hört att de också är ett lag som gillar att ligga på kontring och vända spelet snabbt. Läste i en intervju med deras tränare där han svarade följande:

  Vad blir viktigast för att besegra Malmö?

  – ”Framför allt försvarsspelet, det samt våra spelvändningar. Det har varit så när vi mött dem att laget som fått spelvända på det andra har vunnit matchen. Det är försvarsspelet som sätter spelvändningarna.”

  Senaste mötet slutade 8-5 till oskarshamn.

  Craftstaden har en del långtidsskador. Henrik Aresoug, Robin Lennartsson Markus Nilsson och Martin Rosén. Men det är spelare som missat matcher tidigare som Craftstaden ändå lyckats vinna mot bra lag.

  Malmö har en ganska tunn trupp och har något avbräck idag med. Två ganska urholkade trupper som möts idag, skulle gissa att båda lagen går på 2 femmor idag.
  Båda lagen är medvetna om hur viktigt det är att inte släppa kontringar så tror jag att vi kan förvänta oss en tight match. Jag tror dessutom att Craftstaden ska vara svaga favoriter att ta hem matchen. Spelbolagen har satt Malmö som svaga favoriter, så den synar jag.
  De har visat fin form och har tre raka segrar.

  Spel:
  Craftstaden att vinna på Leovegas till odds 2,40     insats 2,5 Units. 
  Under 10,5 mål i matchen på Svenskaspel @ 2,00  insats 1 Unit.

  Om du inte är kund idag på Leovegas så har de en grym bonus för alla nya kunder. Man får sin insättning dubblad upp till 1000 kr. Sätter du in 1000 kr får du totalt 2000 kr på ditt spelkonto. Bonusen ska omsättas X5 till ett lägsta odds 1,50 på varje spel. Detta är en av marknadens lättaste bonusar att lösa ut. 
  Klicka på knappen för att gå till Leovegas och hämta bonusen. 

  Hämta bonus

  ——————————————————————————————————

  Administratörenhttp://www.innebandytips.se
  Rekar gratis innebandytips på www.innebandytips.se

  Latest articles

  spot_imgspot_img

  Related articles

  spot_imgspot_img