More

  Lördag 17 mars

  Sista omgången i damernas ssl och några riktigt häftiga fighter! Malmö och Dalen möts i en helt avgörande match om vem som tar sista slutspelsplatsen.
  Telge och Jönköping kämpar på två olika håll om vem av dem som ska klara sig kvar, och vem som ska åka ut. Med stor sannolikhet blir det en målskillnadsaffär.

  Dalen-Malmö (ssl dam lördag 15.40) 
  En helt avgörande match om vilka som går till slutspel. Dalen som innehar sista slutspelsplatsen står på ett poäng mer än Malmö och går därför vidare på oavgjort. Jag tror på en superjämn match. Enda risken är att Malmö ligger under med 5-6 minuter kvar, eftersom de måste ha 3 poäng så kommer de ta ut målvakten tidigt i sådana fall. Men för övrigt tror jag på en tight match mellan två vanligtvis målsnåla lag.
  Spel: Under 8,5 mål
  odds: 1,75
  insats: 2 units

  Endre-Pixbo (ssl dam lördag 15.40) 
  Endres form är urusel. Sedan skadan på Sara Steen har man haft det superjobbigt. en vinst på åtta försök. Nu har dessutom Endre ingenting alls att spela för.
  Pixbo har chans på andraplatsen, vilket skulle innebära hemmaplansfördel i semifinalen. IKSU måste tappa poäng mot Rönnby, vilket de gjorde senast, så helt omöjligt är det inte.
  Jag tror att Pixbo är bra mycket mer motiverade här och bör ta tre poäng mot ett formsvagt Endre.
  Spel: Pixbo att vinna
  odds: 1,69
  insats 3 units

  Sirius-Telge (ssl dam lördag 15.40)
  Sirius säkrad slutspelet förra veckan. Man har två tunga korsbandsskador i truppen. Bör lufta att folk och målvakter inför slutspelet. Telge har verkligen kniven på strupen. För att inte åka ur högsta serien så måste de inte bara ta 3 poäng, utan även plocka in 6 måls marginal på Jönköping. Jönköping möter Kais Mora som redan har vunnit serien. Jag tror mycket väl att Mora kan slå Jönköping. Och då måste Telge vinna sin match med ett antal mål. En riktig rysare, idrott när den är som bäst!
  Telge har varit bra på sistone, många uddamålsförluster mot topplag. Jag tror de löser att slå ett ganska omotiverat Sirius med några bollar! Jag väljer att spela den här med 5 units då jag tycker att det är riktigt fint värde på den här!
  Spel: Telge att vinna
  odds: 3,15 på Betsafe  (Länk)
  Insats: 5 units

  Warberg-Karlstad (ssl dam lördag 15.40)
  Inget av lagen har någonting att spela för. Trupperna ligger redan uppe så vi kan se vad för lag de ställer på banan. Karlstad kommer till spel med andramålisen i kassen som endast stått 3 matcher i år. Man saknar dessutom sin bästa poänggörare.
  Warberg ser ut att ha full trupp, och deras målvakter har stått 60/40 den här säsongen, så båda är jämnbra. Jag spelar på Warbergseger här! Warberg har dessutom 4 raka hemmasegrar. Karlstad ganska svaga på bortaplan.
  Spel: Warberg att vinna
  Odds: 2,19 på Betsafe (Länk) 
  insats: 3 units

  Dalen-Falun( ssl herr slutspel match 2) 
  Under 10,5 mål till odds 1,72 har jag spelat. 3 units insats. Tror på en riktigt tight match på Dalens hemmaplan. Förra matchen var med riktigt tight men exploderade första 15 och sista 10, men hamnade ändå under linan. 

  Administratörenhttp://www.innebandytips.se
  Rekar gratis innebandytips på www.innebandytips.se

  Latest articles

  spot_imgspot_img
  Previous articleSlutspel SSL herr Torsdag 15/3
  Next articleTisdag 20/3

  Related articles

  spot_imgspot_img