More

  Lördag 13 Januari. 3 speltips i ett inlägg!

  Telge-Warberg ssl dam
  Tidigare i veckan lade jag Telge under 4,5 mål. De möter Warberg som jag tycker har gjort det bra på sistone. Mycket förluster, men mot topplag. Tror på en målsnål match där Warberg ska vara små favoriter att vinna. Oddset jag spelade det till tidigare i veckan var 1,82 och jag satte 3 units. Bästa odds nu är på Betsafe till 1,72

  Betsafe ger 2000 kr i startbonus till nya spelare, för att ta del av bonusen klicka här
  Hämta bonus

   

  ——————————————————————————————————

  Dalen-Jönköping ssl dam
  Jag har ofta nämnt tidigare att jag gillar Jönköpings damer. De spelar en ganska underhållande innebandy och har ett schysst anfallsspel med en del spets. Dalen är inget målglatt gäng och jag tycker att Jönköping ska ha en bra chans här!
  Jag spelar:
  Jönköping att vinna @ 3,20 på Leovegas. Insats 1 unit.
  Jönköping +1,5 mål @ 1,73 på betsafe. Insats 2,7 units.

  1000 kr bonus på leovegas Hämta bonus

  2000 kr bonus på betsafe  Hämta bonus


  Falun-Dalen ssl herrar
  Falun har inte riktigt gått att känna igen senaste två matcherna, förlust mot Sirius och x mot Thorengruppen. Falun är fortfarande världens bästa klubblag. De vet att de är topp 8 och kommer vara i slutspel när serien summeras. Falun tränar alltid ner sig i Januari för att toppa formen lagom till slutspel. Detta är ingen hemlighet, man går ut med att det är så, och att spelarna är ganska slitna vid den här perioden, det är inte ovanligt med poängtapp då. Dalen är ett lag med mycket spring i benen. Ketil, Rokka och Svahn är snabba spelare. Jag tror att det här blir en jämn fight. Och med en nyuttagen landslagsmålvakt i kassen som dessutom är i toppform tror jag att Dalen kan ställa till med ordentliga problem för Falun. Dalen är redan välfigt målsnåla normalt sett.

  Falun under 6,5 mål till odds 1,97 på Leovegas 4 units insats.

  Hämta bonus

  1000 kr bonus på leovegas till nya kunder!

   

  Administratörenhttp://www.innebandytips.se
  Rekar gratis innebandytips på www.innebandytips.se

  Latest articles

  spot_imgspot_img

  Related articles

  spot_imgspot_img