More

  Kalmarsund-Höllviken 19/9

  Seriepremiär och debut för nykomlingarna Kalmarsund i högstaligan. 
  Man har värvat fint inför säsongen och har på pappret ett lag som ska kunna fightas om slutspel. De har visat på försäsongen att de kan mäta sig med många andra SSL lag.  De har värvat fint, bland annat har man fått in målskytten Kevin Haglund, målvakten Bending-Söderling och allroundspelaren Kevin Björkström. Man har sedan tidigare SSL rutin i laget i form av superstjärnan och landslagsspelaren Kim Nilsson och backjätten Simon Nilsson. Man har även spelare som dominerat i Allsvenskan i många år. Wittberg och Anton Nilsson för att nämna några. De har ett spännande lag på pappret och på två femmor är man ganska kompletta. 

  Höllviken känner vi till vid det här laget. Extrem spets med målskyttarna Wilhelmsson, Karlsson och Andersson. Framspelaren Person och Lundström med bra SSL rutin. 
  Men backsidan är en av de svagare i SSL. Man har dessutom en väldigt tunn trupp i år. Skador på nyckelspelare kan vara förödande. 

  Seriepremiär i ett fullsatt sporthall i Kalmar. Jag tycker att oddset på Kalmarsund raka ettan bör ligga runt 1,90 och när vi erbjuds 2,05 så kliver jag in med 2 units. 
  Administratörenhttp://www.innebandytips.se
  Rekar gratis innebandytips på www.innebandytips.se

  Latest articles

  spot_imgspot_img
  Previous articleSöndag 8 April
  Next articleStorvreta-Dalen 19/9

  Related articles

  spot_imgspot_img