More

  Hitta en schysst bonus idag!

  Då var det löning igen! Och jag vet att många av mina följare sätter in pengar på spelbolag i jakt på lycka och rikedom! Jag ser att många andra rekar sidor på Twitter och Facebook promotar en märkliga sajter. Ohmbet, Royrichie och 1Xbet är några exempel. Men det de inte skriver om är sajternas orimliga omsättningskrav. Pengarna ska omsättas en jäkla massa gånger innan de tas ut, och dessutom är många av dessa skumma sajter skattepliktiga eftersom de har sin licens utanför EU. Det nämns aldrig! Håller er borta från skumma sajter.

  Här nedan har jag listat några trygga, säkra, skattefria spelbolag med de lättaste omsättningskraven på internet! Och ska ni registrera er så snälla, gör det via mina länkar, då får jag en ” affiliateintäkt” av spelbolaget, och det är dessa intäkter som gör att jag kan finansiera hemsidan, och lägga ner allt jobb på att skriva gratis rekar osv. Tack!   Betsafe är en del av Betssongruppen, dvs de erbjuder samma oddsutbud som                     Betsson och Nordicbet. Betsafe har en grym nykundsbonus för spelare som spelar för lite större summor. Sätter du in 2000 kr har du direkt 4000 kr på ditt spelkonto att spela med.
  Innan du tar ut pengarna måste du omsätta bonuspengarna 8 gånger till lägsta odds 1,80. Ingenting för dig som vill ta ut pengarna efter första spelet, men om du spelar långsiktigt så är det en kanonboost för din bankrulle!
  Hämta bonus


  Leovegas tillhör Kambi vilket innebär att de har EXAKT samma odds som Unibet. Så spelar du på Unibet idag ta en titt på det här! För du har exakt samma oddsutbud, men som ny kund här får du en bonus på 100% upp till 1000 kr! Sätt in 1000 kr och du har 2000 kr direkt på ditt nya konto att spela för! Och Leovegas har jämfört med andra spelbolag en
  kanonbonus! Den ska endast omsättas x5 till lägsta odds 1,50! Bäst på marknaden?
  Hämta bonus


  Är du ny inom betting? Vill du inte spela för så stora summor? Då är Unibet perfekt för dig!
  Du sätter in 100 kr och har genast 600 kr på ditt spelkonto att spela för! Låter det för bra för att vara sant? Det är faktiskt så. Enda haken är att du måste omsätta pengarna på odds 8 gånger till lägsta oddset 1,80 på varje spel. Men att riskera en hundralapp för att få 600 kr att spela för är riktigt fint!
  Hämta bonus


  Betsson har en lite unikare nykundsbonus. Sätter du in 1000 kr så får du ett riskfritt spel värt 1000 kr. Du får alltså spela för 1000 kr på vad du vill, helt utan risk. Om du skulle vinna på ditt riskfria spel så måste vinsten omsättas x1 till lägsta odds 1,50. Jäkligt schysst!

  Hämta bonus

  Administratörenhttp://www.innebandytips.se
  Rekar gratis innebandytips på www.innebandytips.se

  Latest articles

  spot_imgspot_img

  Related articles

  spot_imgspot_img