More

  Helgtips 17-18 februari

  Hej! Inför helgens omgång har jag 6 levande spel just nu, det kan hända att jag uppdaterar med något till innan matchstart. Kan även hända att jag stänger något om jag får sen info på matchdag, följ twitterkontot @innebandytips för snabba uppdateringar på matchdag!

  Spelen jag har lagt är lagda på Svenskaspel, men där slashas oddset snabbare än en glass smälter i Las Vegas. Betsafe har samtliga odds till nästan exakt samma odds just nu. 
  Nya kunder på Betsafe får 2000 kr i bonus. Sätter du in 2000kr där har du 4000 kr att spela för. Bonuspengarna ska omsättas, men spelar du långsiktigt gör det inget! Passa på att hugga schyssta spel och få en bonus samtidigt!

  Klicka på länken nedan för att komma till Betsafe och få 2000 kr i bonus! 

  Hämta bonus

   

   

  Sirius-Helsingborg (SSL Herr söndag 17.00)
  Jag tyckte synd om Helsingborg i förra matchen mot Falun. De förtjänade poäng i den matchen. Sett till klara målchanser var de bättre än Falun. De har spelat bra på senaste tiden men inte fått med sig poäng. Jag tycker att de ska ha bra chans mot Sirius. Titta inte för mycket på inbördes statistiken här, då Sirius förr spelade i Fyrishov, en hall som Helsingborgarna fullkomligt avskydde och aldrig tog poäng i, varken mot Sirius eller Storvreta. Detta är en sjukt viktig match för båda lagen som slåss om sista slutspelsplatsen. Risk finns för en tight och tråkig match. Ska vi säga 4-4?
  Jag testar Helsingborg +0,5 @ 1,82    3 Units

  Linköping-Dalen ( SSL Damer söndag 14.00)
  6 omgångar kvar och det börjar bli kris i Linköping som ligger sist i tabellen. Tränarbytet har inte gett någon effekt, man gör fortfarande lite mål framåt och släpper in för mycket. 9-2 och 7-2 förluster senaste två matcherna mot två mittenlag. Det ser jobbigt ut för Linköping.
  Dalen komemr från två raka förluster, men innan dess tre raka vinster. Jag tycker ändå man har en uppåtgående trend. De har 4 poäng upp till slutspel, och det här är en match man verkligen behöver tre pinnar i om man ska ta sig dit. Jag tror på en ganska tight match. Dalen brukar vara målsnåla på bortaplan. Och jag tycker att av det jag sett av Linköping så har de ändå bra uppställt försvar. Men under 8,5 mål ger just nu som mest 1,67. Det är lite lågt, båda Linköpings sista matcher har runnit iväg. Jag spelar hellre
  raka Dalenvinsten till 1,93. 3 Units 

  Karlstad – Warberg ( Allsvenskan Södra söndag 1700)
  4 omgångar kvar. Warberg på förstaplats i tabellen relativt ohotade. Karlstad på en 6e plats. Varför då? Jo för att Warberg är seriens bästa lag, och Karlstad har inte fått ihop sitt pussel den här säsongen. Karlstad har extrem spets i ett antal spelare. Collingbröderna, Kevin med flera. Men sett till ett helt lag så är Warberg seriens bästa lag, tabellen ljuger inte. Därför tyckte jag det var lite märkligt att Svenskaspel öppnade med Karlstad som favoriter.
  Pressen är enorm på Karlstad. De håller på att missa kvalet, och att nu möta serieledarna med självförtroende blir inte enkelt. Värdet är på Warberg.
  Warberg herr @ 2,33 3Units

  Skoghall-Lindås (Allsvenskan södra lördag 15.00)
  Skoghall ligger bottensist i allsvenskan med 4 omgångar kvar. De är ute, och de vet om det. Bara formaliteter kvar. Jag har själv varit i det läget de är i nu. I praktiken vet alla om att det är kört, man bara väntar på att det ska bli klart teoretiskt med. Det är nästan skönt när det blir klart i teorin med, man liksom kan gå vidare då.
  Lindås däremot har allt att spela för. Man är ett poäng från SSL kval, och kommer kriga på stenhårt för att ta tre pinnar. Ett målglatt gäng som både gör mycket mål och släpper in en del. Men en sådan här viktig match kommer man inte vaska bort. De har guldläge med 3 bottenlag kvar, och i sista matchen Onyx som förmodligen kommer vara i ingenmansland.
  Jag spelar Lindås -3,5 till 1,94. 3 Units.

  Dalen-Pixbo ( SSL Herr Lördag 17.00) 
  20/27 av Dalens matcher har gått under linan. De spelar tight och mycket på kontring. Tror på en tight match här med.
  Spelar Under 10,5 mål @1,76 3 Units

  Mullsjö-AIK ( SSL Herr Söndag 1700)
  AIK har lite lätt kris. Man sparkade populäre tränaren Binge, laget knorrar en del över det.
  De ligger just nu på nedflyttningsplats och är i desperat behov av poäng. Att åka till Mullsjö och plocka poäng är verkligen ingen lätt match. Mullsjö kör på i 60 minuter. Man städade senast av Dalen med 9-4. Jag tror de löser 4 bollars vinst mot AIK med ganska ofta!
  Mullsjö -3,5 @ 1,87 3 Units


  Administratörenhttp://www.innebandytips.se
  Rekar gratis innebandytips på www.innebandytips.se

  Latest articles

  spot_imgspot_img

  Related articles

  spot_imgspot_img