More

  Helgen 3-4 Mars

  Hallå Hallå!
  Det närmar sig slutspurt i samtliga serier i landet och matcherna är på förhand ganska ovissa. En del lag har allt att spela för, kniven på strupen och varje poäng kan göra skillnaden melllan degradering nedflyttning eller slutspel. Andra lag har i princip ingenting att spela för. Vi har sett Åstorp förlora med 16-1 och 8-1 senaste två matcherna. De är redan ute och har ingenting att spela för. Många SSL som redan är klara för slutspel vilar spelare / testar nya formationer. Vi såg till exempel igår ett Falun som testade nya formationer och ett Växjö som saknade 5 spelare.
  På matchdagen läggs alltid lagens trupper och formationer ut någon timme innan matchstart. Den här veckan kommer jag att invänta och se vad för lag man ställer på banan i en del matcher. Jag uppdaterar den här sidan kontinuerligt efterhand som jag lägger spelen. Men något spel gillar jag redan nu.

  Åstorp-Warberg
  Åstorp är redan klara för nedflyttning i division 1. De ligger sist i tabellen.
  De har förlorat senaste två matcherna med 8-1 och 16-1. Warberg spelar för att vinna serien och få hemmaplansfördel. Kommer vara enorm skillnad på motivation i den här matchen. Redan innan vi tar hänsyn till motivationsskillnaderna så ska vi ta i beaktande att det är toppen mot botten i tabellen som möts. Det bör rinna iväg ordentligt här. -4,5 mål är en hel del, men jag tror Warberg löser detta på ett omotiverat Åstorp.
  -4,5 till odds 1,81 på Svenskaspel. 3 Units.

  AIK-Jönköping
  AIK är i princip ute. Man har 1 seger på de 8 senaste matcherna och ligger under strecket. De måste vinna båda sina sista matcher mot bra motstånd, samtidigt som Örebro inte tar ett enda poäng till. Det ser tungt ut och man har hängt med huvudena ganska mycket på sistone. Jönköping har överträffat allas förväntningar den här säsongen och är bara 4 poäng från slutspel. Man ligger alltså på en 9e plats, 4 poäng från Dalen som just nu innehar sista slutspelsplatsen. Och man möter Dalen i sista omgången! Dalen har en tuff match mot Växjö samtidigt som denna matchen spelas. Jönköping har alltså väldigt mycket att spela för, medans AIK förmodligen är ganska uppgivna då det ser nattsvart ut. Ta också hänsyn till att AIK måste ha 3 poäng, de tar alltså målvakten vid likaresultat i slutminuterna.
  Jag testar Jönköping att vinna till 2,28 på Nordicbet, 3Units.

  Det kommer garanterat fler spel, håll utkik här och på Twitter. Det brukar komma smaskiga spel såhär i sista omgångarna, men först måste vi reda ut vilket material lagen ställer på banan!

  Helsingborg-Thorengruppen
  Ett lag som redan är klart för slutspel, men inte kan nå topp 4. Det andra sist i tabellen och redan klara för nedflyttning. Tråkig match? Förmodligen, om den inte spelats i Helsingör inför 1500 krökande Danskar på läktaren.
  Helsingborg flyttar alltså sin sista hemmamatch rakt över sundet till Helsingör. Sponsorer och publik sitter och turar fram och tillbaka på färjan och dricker öl innan match. Dansk högljudd publik ansluter, det brukar vara en folkfest. Jag tror att båda lagen, men framförallt Helsingborg kommer vilja bjuda på en bra show. Båda lagen lär spela på mycket folk och det kommer vara högt tempo, och det kommer hända att tredjefemmor ställs mot förstafemmor i matchen osv. Jag tror helt enkelt på en målrik match. 

  Över 10,5 mål till 1,71 på Leovegas spelas med 3 units insats

  Mora-Endre 
  Spelar under 9,5 mål. Två tighta lag som möts. Senaste 5 mötena har hamnat under 9,5 mål. TV-match. Tror på en målsnål tillställning helt enkelt. 

   

  Administratörenhttp://www.innebandytips.se
  Rekar gratis innebandytips på www.innebandytips.se

  Latest articles

  spot_imgspot_img
  Previous articleVeckomatcher i SSL
  Next articleSöndag 4 mars

  Related articles

  spot_imgspot_img