More

  Helgen 28-30 September.

  Full omgång i herrarnas SSL, Allsvenskan och division.1 
  Damerna har dubbelhelg vilket innebär att många av lagen spelar match både fredag och söndag. Detta brukar innebära att lagen spelar på fler spelare. Ibland ställer man in andramålvakten, i sällsynta fall har vi sett hur lag prioriterar bort ”omöjliga” matcher eftersom de har en viktigare match på söndagen. Man lämnar helt enkelt de viktigaste spelarna hemma. 
  Jag har plockat följande spel inför helgen.. 

  Karlstad – Kais Mora
  Kais Mora – 3,5 @ 1,72 
  spelbolag: Bet365 

  Jag själv hade nog satt linan på  iaf -4,5 till odds runt 1,69-1,75. 
  Kais Mora har startat säsongen övertygande, Som alltid ett topplag. Karlstad har strul, framförallt med offensiven. Man lyckas backa hem och packa ihop försvaret ganska bra, men offensivt har de bara ett fåtal spelare som är ett hot. Att Mora ska vinna matchen är det nog inte många som tvivlar på, och får de hål på Karlstad tidigt så måste Karlstad lämna skyttegravarna och spela offensiv innebandy, och då kan det rinna på rejält. Glöm inte heller att det är dubbelmatcher i helgen, vilket gör att Karlstad med all säkerhet rullar på tre formationer. Tänk er de gånger som Anna Wijks femma hamnar mot Karlstads tredjefemma. Kommer nog smälla på då. 
  Och skulle Mora endast leda med 2-3 bollar med fem minuter kvar så kommer Karlstad förmodligen plocka målvakten ganska tidigt, även om jag tycker att Karlstads damer tenderar att göra det på tok försent ibland.

  Örnsköldsvik – Pixbo
  Pixbo Över 6,5 mål @ 1,82 
  Spelbolag: Svenskaspel 

  Örnsköldsvik hör hemma i absoluta botten av tabellen, och Pixbo i den absoluta toppen. Lyckas lag som Malmö, Täby och Endre göra 7 mål framåt så ska även Pixbo göra det väldigt ofta. Speciellt i en matchbild där Pixbo leder med några mål inför tredje perioden. 

  Täby-Jönköping
  Täby -3,5 mål @ 1,80
  Bet365 

  Jönköping har 14-3 förlust mot IKSU och 12-0 förlust mot Kais Mora. Täby på hemmaplan är en liten lättare match, men fortfarande en riktigt svår bortamatch. Man har absolut chans att ta poäng, så det är ingen match man kastar bort, men jag tror att Jönköping kommer spela på mer folk än vanligt. Man har nämligen Göteborg på hemmaplan på söndag, mindre än 45 timmar senare. Jag tror att den matchen kommer vara prio 1 under helgen då Göteborg är en mycket värre konkurrent om plats 7-12 än vad topplaget Täby är. Täby hemma är målglada och jag tror på ett resultat i stil med 8-3, 8-4. 


  IKSU-Sirius

  IKSU -6,5 @ 2,00 
  Bet365 
  IKSU bara fortsätter att ånga på, man har 5 raka vinster i serien. 
  4 av dessa har man vunnit med 9 mål eller fler. 
  Sirius ligger sist i tabellen efter fem omgångar med 0 inspelade poäng. Man har superproblem med målskyttet framåt, snittat tre mål framåt per match. Då är det svårt att vinna innebandymatcher. Man har då dessutom möt Göteborg, Malmö och Jönköping. Tre lag som inte bör vara övermäktigt motstånd. 
  Sirius kommer inte att orka spela den här matchen på två femmor, man har dessutom match mindre än två dygn senare. Denna match spelas uppe i Umeå, vilket innebär att Sirius är hemma i Uppsala runt 03 på natten till Lördag. Söndag 15.00 har man ny match.  Hade jag varit tränare i Sirius hade jag vilat förstamålvakt den här matchen, och spelat på så mycket folk jag kan. För IKSU borta rår de inte på. Svenskaspel erbjuder inte ens odds på att Sirius ska vinna matchen, så liten sannolikhet anser de att det är. 
  Hur sugna kommer Sirius att vara sista 20 om de ligger under med 4-5 bollar? 
  Nä, jag tror att den här matchen med stor sannolikhet kommer att rinna iväg. 
  Administratörenhttp://www.innebandytips.se
  Rekar gratis innebandytips på www.innebandytips.se

  Latest articles

  spot_imgspot_img
  Previous articleOnsdag 24/10
  Next article17-18 November

  Related articles

  spot_imgspot_img