More

  Fredagsmatcher i SSL damer

  Endre-Telge
  Visst har Telge gjort det ganska bra på sistone? Vann 3 raka mot Warberg, Karlstad och Linköping. Efter det ställdes man mot topplagen. Förlorade bara med 5-4 mot Täby och 3-2 mot Pixbo. Senast 1-1 mot Malmö.
  Endre däremot har en tvivelaktig form. En vinst på de senaste 6 matcherna. Skadad på Steen har varit blytung.
  Tycker att Telge + 3,5 är ett fint spel. Lägger 3 units insats till 1,79 på svenskaspel.
  Spelet finns fortfarande på Coolbet till 1,72 vilket är helt okej!

  Jönköping-Malmö
  Malmö startade säsongen svagt men har växlat upp lite på sistone, både spelmässigt och poängmässigt. Malmö kämpar för sista slutspelsplatsen och alla poäng är livsviktiga. Jönköping är i lika stort behov av poäng då de riskerar att åka ur. Malmö har 3 raka segrar mot Jönköping. Jag tror att det blir en 4e här och spelar Malmö att vinna till 2,20.
  Bästa odds just nu ( Torsdag kväll) är på Coolbet som erbjuder 2,05.
  Klicka på knappen nedan för att komma till Coolbet och få 1000 kr i nykundsbonus.

  Hämta bonus


  Sirius-IKSU
  IKSU vaknade lite sent den här säsongen, men har gått som tåget på sistone. Vad sägs om 10 raka segrar, senaste matchen vann man mot Jönköping med 11-1. Matchen innan dess mötte man Malmö och vann med 7-2. Men då vann man skotten med brutala 44-10.
  Man är igång helt enkelt. Och har man 9 världsmästare i samma lag, ja då ska man vara överlägsen.
  Sirius krigar för att norpa sista slutspelsplatsen. Varje poäng är viktigt. Man har ett tungt avbräck i form av Sofie Paulsson. Sofie har gjort 25 poäng den här säsongen. Det betyder att hon varit inblandad i nästan 30% av målen framåt den här säsongen för Sirius. Tungt tapp.
  I helgen är det dubbelmatcher i damernas SSL. Man spelar fredag och söndag. Sirius har en sjukt viktig match på Söndag då man möter Karlstad som är direkta konkurrenter om sista slutspelsplatsen. Hade jag varit Sirius tränare hade inte jag bränt mina spelare till söndagens match. jag har svårt att se att man ska gå på 2 femmor, det kommer man inte orka mot ett IKSU som har stort bollinnehav och tekniskt överlägsna. Tyvärr har inte Sirius lagt upp några femmor ännu, så vi vet inte ännu om ännu fler än Paulsson saknas.
  IKSU har lagt upp sin trupp som åker ner till Uppsala. Man har med sig all spets förutom Wibron. Man har dessutom bara med sig 13 utespelare. Går på två backpar och tre kedjor framåt. Jag tycker det gynnar vårt spel eftersom stjärnorna i laget får mer istid.

  Jag rekommenderar IKSU -3,5 till 1,90 på bet365.  Eftersom de limiterat mitt konto till 10 kronor insats lägger jag spelet på andra sajter till lägre odds… Jag lägger 5 units på detta spel.

  Dalen-Täby
  Täbys form har väl varit lite sisådär senaste tiden. Men vad har då Dalens varit?
  Förra omgången förlorade man med 5-1 mot Pixbo. Man hade 4 skott på mål under 60 minuters spel enligt den officiella statistiken. Och matchen innan dess vann man med 1-0 mot Karlstad. Täby ska vara det bättre laget här och vinna relativt ofta. Jag väljer att spela Täby -1,5 mål till 1,78 på Coolbet. 2u insats.
  * Hcp linan har ändrats till -2,5 nu.

   

  Administratörenhttp://www.innebandytips.se
  Rekar gratis innebandytips på www.innebandytips.se

  Latest articles

  spot_imgspot_img

  Related articles

  spot_imgspot_img