More

  Dalen-Sirius 10 Januari

  Hej Följare!
  Spelen har rullat på riktigt bra på senaste tiden. Just nu ligger jag på en Roi på 112% och
  96 units plus den här säsongen, med en medelinsats per spel på enbart 2 Units. Siktar på att spräcka förra årets resultat på 233 units. Har just nu en del problem med att få in de insatser jag vill pga limiteringar från spelbolag stup i kvarten, men jag kämpar på!

  Har som ni ser ny design på hemsidan. Jag tycker den är bättre och mer lättnavigerad än den förra. Jag hade innan jag började bygga den absolut 0 kunskap om hur man bygger hemsidor, så var förlåtande om någonting inte fungerar som det ska 🙂
  Kika gärna runt lite och kom med feedback i PM eller mail om ni har tips eller idéer. Det uppskattas!

  Det är veckomatcher Herrarnas SSL. Oddsen kom upp redan i söndags kväll men jag tyckte att Svenska spel gjort ett bra jobb med oddssättningen den här gången så jag avvaktade tills fler spelbolag kastat upp sina odds. Jag har tittat igenom och tänker följande:

  Sirius Dalen

  Som många förutspådde så har Sirius vaknat till liv efter ungefär halva säsongen. Efter en katastrofal inledning har de nu en fin formkurva. På de senaste 6 matcherna har man endast en förlust efter full tid (Storvreta 6-3)
  Man bytte tränare för ett tag sedan och jag tror det är den effekten vi ser av nu. Men om vi kikar närmre på vad det är Sirius har förändrat? Ta en titt på de senaste 10 matcherna:

  Man har framförallt täppt till det bakåt. Det är svårt att vinna matcher när man släpper in +7 mål. Senaste vinstmatcherna har man snittat runt 2 mål insläppta per match. Ja, då räcker det att göra 3 mål för vinst! Svårare än så är det inte. Vad tror ni man kommer fortsätta att fokusera på? Antagligen försvaret.
  Dalen är sedan tidigare ett erkänt tight lag. De gör ganska lite mål men släpper även i extremt lite. Senaste 10 matcherna har man snittat 4,8 insläppta. Och då släppte man ändå 10 mot Thorengruppen och 8 mot Falun. De andra har varit riktigt tighta med andra ord. Spelbolagen har givetvis bra koll på den här statistiken med. Man sänker över/under linan till 9,5 mål. Men jag tycker ändå att det är lite värde i att spela Under 9,5 mål till 1,85.

  Jag spelar 2 Units (låg insats) på Under 9,5 mål till oddset 1,85. 
  Spelbolaget är Leovegas.

  Inte kund hos Leovegas ännu? De erbjuder nya kunder en fin nykundsbonus som jag rankar som en av de bästa bonusarna av bolagen som har bra innebandy utbud. Lågt omsättningskrav till lägsta odds 1,50 är riktigt bra.


  1000 kr bonus. (100%)
  omsättningskrav X5.
  Lägsta odds vid omsättningen av bonusen: 1,50.
  Hämta bonus

  Administratörenhttp://www.innebandytips.se
  Rekar gratis innebandytips på www.innebandytips.se

  Latest articles

  spot_imgspot_img

  Related articles

  spot_imgspot_img