More

  17-18 November

  Sista omgången för herrarna innan VM-uppehåll i 4 veckor. Damernas SSL kommer igång igen efter ett landslagsuppehåll medans Allsvenskan spelar sin tredje omgång på under en vecka. Fullt ös! 

  Sirius Damer – Karlstads damer
  Sirius under 4,5 mål @ 1,82 på Svenskaspel. 

  Sirius damer har haft en riktigt tung start på säsongen. Man har framförallt problem med målskyttet. 14 mål på 8 matcher. Man har endast gjort över 3 mål i en enda match, och det var i en 14-4 förlust mot IKSU. Karlstad spelar ett väldigt lågt och tight försvarsspel och  ogillar att föra spelet själva. Med tanke på Sirius tidigare effektivitet är detta ett givet spel för mig! 

  Örnsköldsvik damer – Warberg damer
  Under 10,5 mål @ 2.00 Bet365
  Jönköping damer @ 1,92  Svenskaspel

  Örnsköldsvik, nykomlingen som gick upp från allsvenskan, inte värvat en enda ” SSL spelare” utan istället tappat ett gäng målskyttar framåt. har ändå klarat det ganska bra inledningsvis av säsongen, men endast skrapat ihop 2 poäng ( 2 oavgjorda) Warbergs damer har haft riktigt lång skadelista men börjar nu få ihop det igen. Har haft lite otur i en del matcher där jag tyckte man förtjänade poäng, bland annat mot Göteborg. 

  Jönköping damer- Endre damer
  Endre -1,5 @ 1,78 

  På pappret har Endre en jättefin trupp. Man presterade riktigt dåligt i inledningen av säsongen men har nu vaknat till liv och har visat upp fina resultat på sistone. Jag tror vi får se Endre på en topp 4 placering när vi summerar säsongen. Tycker att oddsen ligger några punkter fel här och spelar med lite lägre insats. 

  Växjö herrar – Lindås herrar
  Växjö – 1,5 Period 3 @ 1,72 

  Det lag som gillar att springa mest i hela SLL möter det lag som gillar att springa minst. Går Växjö för fullt hela matchen tror jag att der blir en riktigt jobbig kväll för Lindås. Vi såg det bland annat i Mullsjö-Lindås matchen, Lindås har svårt att orka spela i högt tempo i 60 minuter. Jag tror att Växjö kan leda med några bollar inför sista perioden och då kommer Lindås inte vara superintresserade av att springa runt och jaga boll. 

  Sirius herrar – Jönköping herrar
  Jönköping @ 2,60 Leovegas
  Jönköping +0,5 @ 1,85 Leovegas

  Jönköping hade en stökig silly season med spelare som lämnade i början av säsongne och ekonomiska problem. Dessutom skador på nyckelspelare som Martin Glimberg. Men nu ser det ljust ut på skadefronten och de radar upp fina resultat. Sirius resultatrad ser också okej ut, men då har man slagit lag som Lindås och Helsingborg. Även om Sirius är hemmastarka här så tycker jag att det är JIK som bör vara favoriter.

  Kalmarsund – Dalen 
  Dalen -1,5 @ 1,78 

  Dalen leder lite oväntat serien efter 12 omgångar. Mycket av framgångarna beror på stenhårt och disciplinerat arbete i försvaret. Man sliter hårt och släpper inte till mycket kontringar. 
  kalmarsund startade säsongen bra. Men på senaste tre matcherna har man två stora förluster och en knapp vinst mot ett decimerat Lindås. Har sett två av matcherna och de har inte imponerat på sistone. De är väldigt beroende av att förstafemman levererar. De står för uppskattningsvis 80% av deras mål framåt. Jag tror att Dalen lyckas stänga ner förstafemman och vinner matchen med typ 3-6, 3-7. Ett underspel kan med vara på sin plats. 

  Kais Mora – Göteborg 
  Kais Mora -5,5 @ 1,83. 

  Göteborg har haft det riktigt tufft mot topplagen. Tycker att den här linan är ca 1-2 bollar felsatt. Hög sannolikhet att det rinner iväg i slutet om Mora leder med typ 4 bollar inför sist perioden vilket de bör göra relativt ofta.    

  Administratörenhttp://www.innebandytips.se
  Rekar gratis innebandytips på www.innebandytips.se

  Latest articles

  spot_imgspot_img

  Related articles

  spot_imgspot_img