onsdag, januari 27, 2021
översta bilden
att välja

att väljaSpelbolag

Här nedan listar jag de spelbolag som jag spelar på. Samtliga spelbolag nedan är stora och säkra företag att spela på och med rimliga krav på sin nykundsbonus. Tacka inte nej till gratispengar! Klicka via länken och ta del av spelbolagens bonusar för nya kunder!

Coolbet

innovativt spelbolag med bra utbud

Coolbet är ett relativt nytt och innovativt spelbolag på marknaden. De har ett bra oddsutbud på innebandyn. Var bland annat de enda som erbjöd odds på Vm-kvalet. Och de är ofta först ute med innebandyoddsen. Coolbet erbjuder en insättningsbonus på 100% upp till 1000kr. Och du behöver endast omsätta bonuspengarna, inte din insättning.

Leovegas sport

lättaste bonusen att omsätta

Leovegas satsar stenhårt på innebandy 2018. Har förmodligen den bästa bonusen på marknaden med enkelt omsättningskrav till ett riktigt lågt odds. Du får 2000 kr i bonus som endast ska omsättas gånger 8 ggr till lägsta odds 1,80. Det är en riktigt bra bonus som är enkel att lösa ut. Sätt in 2000 kr och du har genast 4000 kr på ditt spelkonto att tippa för. Fräsch sajt med många utmärkelser. Har dessutom en marknadsledande casinoavdelning om du gillar sådant. 18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se

Nordicbet

Bäst utbud på innebandy, bra bonus

Nordicbet inriktar sig främst på Nordisk sport och är därför väldigt stora på innebandy. Nordicbet är det bolag som erbjuder störst variation på innebandyodds av alla bolag. De erbjuder handikappodds, Över/Underspel, antal mål ett lag ska göra och mycket mer på samtliga matcher i SSL, Allsvenskan och SSL damer. Sätt in 2000 kr och du har 4000 kr att spela för direkt.

Betsson

Unik startbonus med fritt spel

Samma fantastiska oddsutbud som Nordicbet fast med en fantastiskt startkampanj. Sätt in 2500 kr och du får direkt 5000:- att spela för. Ska omsättas 8 gånger till lägsta odds 1,50. Antagligen bäst på marknaden just nu!

Betsafe

Bonus för storspelare

Betsafe ger dig 500 kronor i bonuspengar upp till 100%. Sätt in 500 kronor och få 1000 kronor att spela för. Ska omsättas 8 gånger till lägsta odds 1,50.